Image

We Build Building and Great Homes.

A DISSENY I REFORMES LA LLOBETA S.L.U. t'oferim un equip de professionals experts i altament capacitats per satisfer les teves necessitats en projectes d'instal·lacions d'aigua, llum i calefacció. Tant si estàs planificant la construcció d'una nova vivenda, una renovació o una ampliació, els nostres lampistes estan preparats per donar-te solucions confiables i eficients. Ens fem càrrec de tots els aspectes de les instal·lacions elèctriques, d'aigua i de gas des del disseny i la planificació fins a l'execució. Aquestes especialitats en el subministrament i muntatge de calderes BAXI ROCA, JUNKERS I ARISTON, per a proporcionar-te la calidesa, i el confort que necessites a la teva llar. També ens encarreguem de les instal·lacions de canonades d'aigua freda i calenta, i del subministrament i instal·lació de les diferents aixetes, piques mobles de bany i mampares que necessites per donar-li l'estil adequat a la teva l'habitatge.

Desktop Menu Image

Get in touch

(+34) 695 484 776

C/ La Llobeta, 33 - 08591 Aiguafreda

Benvinguts a Disseny i Reformes La Llobeta S.L.

La nostra empresa especialitzada en el sector de la construcció i les reformes.

Estem orgullosos de posar a disposició dels nostres clients la nostra àmplia experiència i coneixement en el camp de la construcció i les reformes, oferint solucions personalitzades i adaptades a les seves necessitats i expectatives.

A Disseny i Reformes La Llobeta S.L., ens comprometem a treballar amb la màxima professionalitat i dedicació per aconseguir el millor resultat en cada projecte que ens confieu. La nostra prioritat és oferir un servei de qualitat, eficient i competitiu per satisfer les demandes dels nostres clients.

Si busqueu una empresa de confiança per a la vostra obra o reforma, no dubteu en contactar amb nosaltres. Estarem encantats de poder ajudar-vos i oferir-vos una solució adaptada a les vostres necessitats. Gràcies per visitar-nos.

La Llobeta

Els nostres serveis

  • Reformes
  • Lampisteria
  • Tancaments
  • Fusteria
  • Pintura
  • Pladur